Liste Rugaciune Pentru Sanatatea Copilului Nenascut

Liste Rugaciune Pentru Sanatatea Copilului Nenascut. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.

Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Triadikon

Cel mai tare Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Triadikon

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate.

Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu.

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugăciune Pentru Părinți Mulțumire Pentru Ajutorul Divin și Pentru Sănătatea Celor Mai Dragi Ființe

Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica.

Rugăciunea Părinților Pentru Luminarea Minţii Copilului Doxologia

O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. . Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Pierderea Unui Copil Nenăscut Doxologia

Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa... Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie!. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugaciune Pentru Pruncul Nenascut

O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii.. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post.

Rugaciunea Copiilor Pentru Parinti Clubul Bebelusilor

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii.

Rugăciunea Copilului Pentru Părinți Ortodoxia Md

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii.. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu.

Asta E Cea Mai Puternica Rugaciune Pe Care O Mama O Poate Spune Pentru Copilul Sau Il Va Proteja Pe Acesta De Toate Cele Rele

Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului.. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor.

3 Rugaciuni De Sarcina Care Iti Pot Aduce Numai Beneficii Desprecopii Com

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!.. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica.

Rugăciune Pentru Părinți Mulțumire Pentru Ajutorul Divin și Pentru Sănătatea Celor Mai Dragi Ființe

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica... Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii.

Rugăciune Pentru Sănătatea Copilului Nenăscut Rugăciune Pentru Femeile Insărcinate

O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor.. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini:. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post.

Rugăciunea Bunicii Puternice Pentru Nepot Rugăciune Pentru Botezul Copiilor

Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.

Rugăciunea Mamei In Timpul Bolii Copilului Cele Mai Puternice Rugăciuni Pentru Sănătatea Copilului

Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei.. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii.

Rugaciune Pentru Pruncul Nenascut

Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica.. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate.

3 Rugaciuni De Sarcina Care Iti Pot Aduce Numai Beneficii Desprecopii Com

03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an.

Rugăciunea Femeii Insărcinate Ortodoxia Md

Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu.

Rugaciuni De Seara Pentru Copii Sfatul Miculrinocer Ro

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului... Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an.

Rugăciunea Femeii Insărcinate Ortodoxia Md

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor.

155 Canon De Rugăciune Pentru Copilul Bolnav Youtube

Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie!.. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post.. 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate.

Catedrala Schimbarea La Față Catedrala Ortodoxă Schimbarea La Faţă A Mantuitorului Din Orasul Chisinău

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei.. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri.

Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Triadikon

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Rugaciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Cu Efecte Miraculoase și Rapide

Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!.. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui;

Rugăciunea Copiilor Pentru Pacea Casei și Sănătatea Părinților Lataifas

31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii.

Rugaciune Pentru Cei Bolnavi Rugaciune In Caz De Boala Sau Suferinta Youtube

Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri... Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa... Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui;

Rugaciune Pentru Sanatatea Copilului Lataifas

Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui;

Rugaciuni La Pierderea Sarcinii Cu Voie Sau Fara De Voie Canonul Pentru Pruncii Avortati Si Acatistul Pentru Pruncii Avortati Sfatulparintilor Ro

Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an.. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Prin Rugăciune Doamne Doamne Devine Cel Mai Bun Prieten Al Copilului Tău Clubul Bebelusilor

Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.

Cea Mai Puternică Rugăciune De Iubire Iți Salvează Relația Ce Trebuie Să Rostești Ca Să Te Iubească Partenerul Antena 1

Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post.. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut.. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica.

Rugăciune Pentru Sănătatea Copilului Nenăscut Rugăciune Pentru Femeile Insărcinate

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post.. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului.

Rugăciune Pentru Nașterea Unui Fiu Rugăciuni Pentru A Indura Un Copil Sănătos

O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor... 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an.. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie!

Să Repetăm Zilnic O Foarte Simplă Si Precisă Rugăciune Care Arată Scopul Nostru De A L Intalni Pe Dumnezeu Ganduri Din Ierusalim

Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu... O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini:

Asta E Cea Mai Puternica Rugaciune Pe Care O Mama O Poate Spune Pentru Copilul Sau Il Va Proteja Pe Acesta De Toate Cele Rele Stirile Kanal D

O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu.. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.

Novena Ro N Pentru Protectia Copiilor Nenascuti

Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciunea Părinților Pentru Copilul Nou Născut Doxologia

Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii... O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala.

Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Pentru O Familie Fericită

Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale... Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Rugăciuni Pentru A Avea Copii Qbebe Ro

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca.. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala.. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciunea Părinților Pentru Copilul Nou Născut Doxologia

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.

Rugaciune Pentru Luminarea Mintii La Vreme De Ispită și Confuzie

Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Rugăciune De Ajutor Pentru Copii Rugăciune Puternică Pentru Copii Bolnavi Pe Care O Rostesc Părinții

Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie!.. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei.

Rugaciune Pentru Pruncul Ce Se Afla In Pantecele Mamei Crestinortodox Ro

03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala.

3 Rugaciuni De Sarcina Care Iti Pot Aduce Numai Beneficii Desprecopii Com

Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii.

Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Triadikon

Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii.. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Rugăciunea Părinților Pentru Copii Divahair Ro

18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii.. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Rugăciune Puternică Care Se Spune La Necaz Si Supărare Mare Ortodoxia Me

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca.. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi.. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii.

Să Nu Fim Copii Vitregi Urcuș Spre Inviere

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post.. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie!

Sa Ne Rugam Impreuna Pentru Rugaciune Pentru Natiune

31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an... Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei.

Rugăciune A Mamei Pentru Copiii Săi Doxologia Incoming Call Screenshot Incoming Call

18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului:. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca.

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu.. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica.

Rugăciune Pentru Nașterea Unui Fiu Rugăciuni Pentru A Indura Un Copil Sănătos

Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala... Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Man Barsana Sfaturi Si Rugaciuni

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Calameo Biblia Kolbrin 2 Cartea Textelor Compilate

Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului.

Rugăciune Pentru Naștere Ușoară A Unui Copil Sanatos

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca... Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Femeile Celibatile Intalnire Fecioara Maria Sosește Din Athos Pentru A Vindeca Pe Cei Suferinzi

Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!.. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an.

Rugăciunea Mamei In Timpul Bolii Copilului Cele Mai Puternice Rugăciuni Pentru Sănătatea Copilului

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu.

3 Rugaciuni De Sarcina Care Iti Pot Aduce Numai Beneficii Desprecopii Com

Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului:. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor.

Rugăciune Pentru Sănătatea Copilului Nenăscut Rugăciune Pentru Femeile Insărcinate

Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui;

Femeile Celibatile Intalnire Fecioara Maria Sosește Din Athos Pentru A Vindeca Pe Cei Suferinzi

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca.. O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciuni Pentru Sănătatea Copilului Rugăciune Ortodoxă Pentru Nou Născuți

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui;

Catedrala Schimbarea La Față Catedrala Ortodoxă Schimbarea La Faţă A Mantuitorului Din Orasul Chisinău

Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala.. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi.

Rugaciunea Unui Copil Nenascut Ortodoxia Md

Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica.

Rugaciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Cu Efecte Miraculoase și Rapide

Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post.

Rugăciune Pentru Copii 7 Rugăciuni De Ajutor Pentru Copii

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. . Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri.

3 Rugaciuni De Sarcina Care Iti Pot Aduce Numai Beneficii Desprecopii Com

O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciunea Copilului Pentru Părinți Ortodoxia Md

Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele)... 06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate.

Mic Buchet De Rugaciuni Pentru Parintii Si Copiii Buni

Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei... Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa.. O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini:

Asta E Cea Mai Puternica Rugaciune Pe Care O Mama O Poate Spune Pentru Copilul Sau

Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Rugaciune catre fecioara maria pentru sanatatea copilului... 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi.

Pin On Psalmi

Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala.. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi.

Rugăciune La Timp De Boală I Ortodoxia Md

Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an.. Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui;. Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri.

Rugaciuni Pentru Sanatate Cele Mai Puternice 8 Rugaciuni Pentru Sanatatea Ta Si A Familiei Tale Sfatulparintilor Ro

Alungă de la el toată boala şi toată neputinţa. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii... Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Asta E Cea Mai Puternica Rugaciune Pe Care O Mama O Poate Spune Pentru Copilul Sau Il Va Proteja Pe Acesta De Toate Cele Rele Stirile Kanal D

Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri... Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii. 18/02/2020 · rugaciune pentru sanatatea copilului: 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Mai ales rugaciunile care sunt insotite de post.. 03/12/2018 · rugaciune puternica pentru sanatate.

Canon Pt Copilul Bolnav

Trei rugaciuni puternice care sunt vindecatoare de boli rugaciunea pentru sanatate este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care credinciosii.. O, multmilostive doamne, ziditorul şi creatorul cerului şi al pământului şi al tuturor făpturilor, cel ce ai revărsat binecuvântarea ta asupra soţilor creştini: Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele). Iată moştenirea domnului, copiii care sunt darul lui; Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. 31/07/2012 · rugaciunea se citeste in fiecare zi. Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu.

Rugăciune Pentru Naștere Ușoară A Unui Copil Sanatos

06/09/2021 · rugaciune pentru sot # munca. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! O rugaciune pentru sanatatea copilului nenascut. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Tineti post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an. Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. Si nu lipsiti duminica de la sfanta liturghie! Trebuie sa va rugati neincetat si sa tineti post pentru sanatatea copiilor vostri.. O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor.

Rugăciune Pentru Copii 7 Rugăciuni De Ajutor Pentru Copii

Doamne, dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Rugăciune pentru pruncul ce se află în pântecele mamei. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! O, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Mare putere au rugaciunile parintilor pentru copii. Infricosat de toate relele ce pot ingreuna si afecta sarcina, cautam acum cateva minute o rugagiune pentru sanatatea celui din burtica. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!.. Tu, care eşti doctor al sufletelor şi al trupurilor, arată şi acum puterea milostivirii tale.

Rugăciune La Timp De Boală I Ortodoxia Md

Rugaciune catre mantuitorul iisus hristos pentru izbavire de boala.. Te rugăm, doamne, vindecă durerea acestui copil, robul tău (numele).

Popular posts from this blog

Rugaciune De Intarire

Istoria Unitatilor De Masura